wat heb jij gedaan aan en voor je polo vandaag

Jeetje man dit ziet er echt dik uit! Ik had het even op een laag pitje staan, maar ik denk dat zo'n €500,- voor de komende vijf jaar het wel waard moet zijn. Zeker met de wintermaanden in het achterhoofd. Toch nog even wat geld apart houden dan maar. De schadehersteller die mijn 'plotselinge diepe kras' gaat herstellen, waarvan ook het achterlicht zei ook dat ie koplampen en achterlichten deed poetsen/spuiten etc. om ze smoke te maken. Lijkt me ook wel vet wat meer donkere led achterlichten.
Echt doen, goede investering en top licht.
 
Volkswagen  Polo AW Highline  1.0 TSI 115 PK (VAG Techniek Stage 1 tuned, 135 pk 225 Nm) 
Je vergeet dat je er bij Douane nog inklaringskosten/btw over moet betalen. Dan scheelt het al een heel stuk minder. Als ik het aanbod van Diversion zo zie, dan doen zij de bestelling bij Ali gewoon voor je.
Ik moest nog 36 euro import kosten betalen aan UPS ondanks bestellen bij Diversion, zij doen dropshippen via AliExpress...
Heeft mij totaal net geen 800 euro gekost, dus kan denk ik een stuk goedkoper direct via AliExpress
 
Volkswagen  Polo AW Highline  1.0 TSI 115 PK (VAG Techniek Stage 1 tuned, 135 pk 225 Nm) 
Zeker, dat doen ze als je de lampen van uit naar aan zet.
Ik heb ze op auto staan, dus weet niet of ze het doen als ik de motor start, ga ik ff checken zo.
 
Volkswagen  Polo AW Highline  1.0 TSI 115 PK (VAG Techniek Stage 1 tuned, 135 pk 225 Nm) 
  • Leuk
Waarderingen: Allison6R
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!