FvdM Reglement

  FvdM reglement

  Om het FvdM gedeelte netjes te houden even een paar kleine regeltjes.

  Reglement
  Als aanvulling op de geldende algemene voorwaarden

  1. Deelname

  1.1 Kansverdeling
  Het is niet toegestaan meerdere foto's in te zenden voor één competitie. Per competitie maand mag er slechts één foto per competitie gepost. Dit betekent één foto in
  FvdM Photoshop en één in FvdM Non-Photoshop. Constateert het MyPoloNL team dat je meerdere inzendingen hebt gedaan dan zal enkel de eerste foto mee doen in
  competitie.

  1.2 Foto slechts eenmalig gebruiken
  Wees sportief en post een gemaakte foto maar één keer. Dit betekent gelijk dat wij het niet toestaan dat een foto meerdere maanden mee doet in een competite.
  Het is ook niet toegestaan een foto eerst in te zenden in de FvdM Non-Photoshop competitie en vervolgens iets te bewerken zodat deze mee kan doen in de FvdM
  Non-Photoshop competie en vice versa.

  1.3 Inzendingstermijn
  Bij aanvang van een competitie zal door de "topicstarter" een termijn gesteld worden voor de inzendingen. Wanneer een foto niet binnen de gestelde termijnen gepost
  zal deze als inzending van de daarop volgende maand beschouwd worden.

  1.4 Wijze van inzending
  Voor het inzenden van foto's kan gekozen worden voor de uploadfunctie in onze gallerij.
  - Voor het uploaden van een foto in de FvdM Photoshop competitie, KLIK HIER!
  - Voor het uploaden van een foto in de FvdM Non-Photoshop competitie, KLIK HIER!

  1.5 Gebruik van foto's door MyPoloNL
  Door deel te nemen aan de FvdM competities geef je MyPoloNL toestemming je foto ook voor andere doeleinden te gebruiken. Hier kan gedacht worden aan een
  wallpaper achtergrond of bijvoorbeeld een kalender.

  2. Foto vereisten

  2.1 Volkswagen Polo gerelateerd
  Vanzelfsprekend moet de ingezonden foto betrekking hebben op de Volkswagen Polo, het blijft immers een Volkswagen Polo forum.

  2.2 Afmetingen
  Wij verlangen van jou als gebruiker dat je een foto upload in de minimale resolutie van 1.024 * 768 pixels. Een foto met een grotere resolutie is natuurlijk ook toegestaan!

  3. Photoshop / Foto bewerking*
  Dit gedeelte is enkel van toepassing op FvdM Photoshop!

  3.1 Photoshop
  Alle bewerkingen met Photoshop of dergelijke foto bewerkingsprogramma's zijn toegestaan.

  4. Bepaling winnaar

  4.1 Keuze van leden
  Dit is een forum door en voor Volkswagen Polo liefhebbers. Het is dan ook de meest voor de hand liggende keuze om iedereen één stem te geven. Gezamenlijk zullen zij op basis van een Poll hun stem uitbrengen.

  4.2 Poll
  Na het inzendingstermijn zal er een poll gestart worden waarin iedereen één stem uit kan brengen op de foto die volgens hem/haar zou moeten winnen. Zij zullen dus samen de winnaar kiezen. Vanzelfsprekend is de winnaar degene met de meeste stemmen.

  4.4 Negatieve stemmen
  Het is niet toegestaan op jezelf te stemmen in de poll. Constateert het MyPoloNL team dat je op jezelf hebt gestemd dan zal je twee negatieve stemmen ontvangen.

  4.3 Gelijkspel
  Het kan voorkomen dat er sprake is van gelijkspel. Mocht er sprake zijn van een gelijkspel, dan bepaalt het lot wie van hen uiteindelijk de winnaar gaat zijn.


  Namens het MyPolo team wensen wij je veel plezier in de competitie en willen wij jou bedanken voor het naleven van de gestelde regels.

  * Het is dus NIET toegestaan enige bewerking, anders dan het blurren van je kenteken, toe te passen in de FvdM Non-Photoshop competitie.