Honeycomb Grille (GTI) 9N3

Status
Niet open voor verdere reacties.
Dag mede Polorijders,:)

Ik ben opzoek naar een complete GTI grill set voor een Polo 9N3.
Deze bestaat uit de hoofdgrill, middelonder en de buitenste 2 met/zonder mistlampen. (zie link)
http://www.xenonz.co.uk/uploads/1/3/8/0/13800393/s372445991682402034_p88_i1_w2560.jpeg

Iemand zoiets nog liggen? Ik ben niet zo weg van het bestellen uit het buitenland!
Liefst nog zonder GTI badge. Rode lijn ben ik toch van plan om een andere kleur te geven :mrgreen:

Met vriendelijke groet,

Jordy
 
Volkswagen  Polo 9N3  1.4 
Hoi @Davina ,
Die sets die worden verkocht op het internet zijn over het algemeen heel duur.. Ook is er moeilijk aan te komen (ook 2e hands)
Heb twee weken geleden mijn GTI grill binnengekregen van onze ooster buren, want ik wou precies hetzelfde hebben als jij wilt.
Hier heb ik mijn grill gekocht : http://liontuning-carparts.de/Sportgrill+K%FChlergrill+VW+Polo+9N3+GTI+look----4630.html
Goede service, niets mis mee, product in goed staat ontvangen en past perfect. Dit is tevens de goedkoopste site voor een nieuwe GTI grill (heb m'n onderzoeken gedaan Stick Out Tongue)
Let wel even op voor je onderste grillen, heeft jou auto een intercooler? Dan heb je een setje nodig met een paar gaten erin!
Bij mij is dit wel het geval en vandaar dat ik deze ook los heb moeten bestelen ergens ver weg (35 euro incl. verzendkosten (is niet duur))
Om een lang verhaal kort te maken, omdat ik zag dat je het niet zo had op het bestellen in het buitenland, is het misschien voor die kleine bedragen wel te proberen(?)

Hopelijk heb je er iets aan,

MK_RJ
 
Volkswagen  9N3  1390 cc 1.4-16V 55kW 
Bedankt, Dat is inderdaad het goedkoopste. Ik bestel wel eens wat uit het buitenland, maar niet voor zulke 'hogere' bedragen.
Ik zag zelf een setje bij Alieexpres. Deze had een Chromen bies, maar zit ik al gauw tegen de 100 euro. De link hieronder is de goedkoopste.
http://www.aliexpress.com/item/Spor...ge-For-Volkswagen-For-VW-Polo/1976867630.html

Ik kan alleen niet geloven dat de onderste grillen duurder zijn?

http://www.aliexpress.com/item/Spor...ge-For-Volkswagen-For-VW-Polo/1976867630.html

Bedankt voor de link, deze ga ik direct bestellen. Alleen nog even verder zoeken naar de onderste grillen.

Davina
 
Volkswagen  Polo 9N3  1.4 
Onderste grillen zijn heel moeilijk te vinden, nieuw zijn ze er wel, maar zoals je zelf al hebt gezien zijn ze een beetje prijzige. Ik wou in eerste instantie ook een complete set bestellen, maar uiteindelijk besloten om toch alleen voor de bovenste grill te gaan, omdat ik 100 euro niet waard vind voor de onderste set.

Succes met de zoektocht!
 
+ je moet bij die 100 euro ook nog mistlampen halen. In mijn geval moet er ook nog iets van led in. Bij die lampen hoort een andere schakelaar en zo kan ik nog even verder gaan. Misschien iets om nog te doen maar op dit moment laat ik het nog even rusten. Mocht iemand nog een goedkoper adres vinden hoor ik het graag!
 
Volkswagen  Polo 9N3  1.4 
Status
Niet open voor verdere reacties.
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!