Navigatie Polo 6R

V

Verwijderd lid 8124

Beste Lezers,

Ik heb sinds eind December een volkswagen Polo 6R gekocht uit 2011 en deze heeft geen navigatiesysteem, maar een RCD 310.

Echter, vind ik het wel mooi om zo iets te hebben. Alleen zo noodzakelijk is het nou ook weer niet sinds ik mijn telefoon gebruik.

Overbodige luxe?
Wat vinden jullie?

Doel toekomst


  • Wellicht in de toekomst wil ik misschien parkeer sensoren achter monteren en deze in combinatie met mijn RCD 310 aansluiten. Dit kan volgens mij.
  • Multifunctioneel stuur in combinatie met navigatie/media
  • misschien RCD 330? RCD 510? RNS etc etc..
Wat adviseren welk navigatie systeem en de dingen die ik wil te gebruiken/kiezen.

Ik vind het meer een overbodige luxe, aangezien ik toch al mijn telefoon gebruik en dit werkt prima.

Ik hoor graag jullie advies en tips..
 

Sander

Lid
42
14
38
Ben zelf in bezit van een polo highline voorzien van een rns 310 maar inmiddels vervangen voor een rcd 330 voorzien van carplay icm mijn iphone geen moment spijt van gehad (internetradio (zoveel zenderkeuze!) streamingmusic (spotify enz) en apple kaarten iets minder uitgebreid maar voldoet prima & bluetooth dat bij mij vlekkenloos werkt)
 

pigeon

MyPolo - Team
4.008
180
ZH
Navigatie, met name de 510 en dergelijke zijn wel een uitnodiging voor het dievengilde. Ook moet je deze upgrade bij je verzekering melden anders krijg je bij diefstal het geld voor je originele radio. Ik heb bewust gekozen voor de basis radio voor mijn auto, de composition touch, omdat ik ook mijn telefoon gebruik voor navigatie en de kans op inbraak zo wel kleiner is.

Je hebt natuurlijk dingen zoals navilock als extra afweermiddel.
 

The Highlander

Nieuw lid
15
3
Ik heb kort geleden contact gehad met met iemand van autopar en die wist mij te vertellen dat een RNS niet zou passen omdat daar een andere aansluiting op zou zitten. Mijn voorkeur zou uitgaan naar een RNS510, in de hoop dat de markt voor deze systemen wel een beetje in elkaar gezakt zou zijn.

Het originele systeem vindt ik net te prijzig, zeker met het oog op de diefstalgevoeligheid.

Inmiddels ben ik wat verder aan het zoeken gegaan en ben deze http://double-din.com/Navigation-Head-Unit-DYNAVIN-for-VW-Polo-GPS-DVD-TV-N6-PL6C tegen gekomen. Deze is qua inbouw hetzelfde, maar de prijs is iets vriendelijker.
 

Franklin Polo6C

Premium lid
Spritmonitor.de
3.570
210
wat een geld joh... heb een rns 310 voor 160 voor je